WK4Fun

"Nie ma nic złego w świętowaniu sukcesu, ale ważniejsze jest wyciągnięcie nauki z porażki" - Bill Gates

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-05-17 09:54:34

xXStaniolXx
Pomocnik (C)
Liczba postów: 6
WindowsChrome 52.0.2743.116

Geneza powstania WK4Fun

Pomysł na powstanie klubu zrodził się gdy ja, Shadow, Baxik i Orzeł zdecydowaliśmy się odejść z PHusarii, w ktorej zmienił się kapitan. Początkowo chcieliśmy zmienić klub, była taka próba ale finalnie skończyło się na tym, że w lutym 2018 roku podjęliśmy decyzje, że tworzymy nowy zespół. Nazwa powstała z burzy mózgów i po głosowaniu, logo zrobił nam Tomek Brzozowski. Mieliśmy wiele pomysłów na drużynę jednak przed rozpoczęciem ligi fvpa Shadow przekazał mi dowodzenie i nie oddałem go do dzisiaj.  Braliśmy udział w brarażach o 1 Lige FVPA , w których wyeliminowaliśmy faworyta dwukrotnie wygrywając z zespołem La Masia, niestety w drugiej rundzie trafiliśmy na silny zespól Exekutors i to my odpadliśmy. Start w rozgrywkach zaczęliśmy więc od drugiej ligi z nadzieją na szybki awans...

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Najbliższe spotkanie: 20.05.2018, godz. 21:30 - FC WYKLECI - WK4Fun (FVPA - Liga 2)

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
pwasbud - snurf - omegavs - infinitylife - inzynieriaprodukcji

[ Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 494.38 kB (Maksimum: 545.57 kB) ]